Hírek

Elindult az új weboldal

Üdvözlök mindenkit az új weboldalamon! Úgy érzem, némi magyarázattal tartozok azok számára, akik a régi, jobb napokat látott egyetemi oldalamat használták. Az a site már a múlté, mivel az alatt egy nagyon régi (2 éves) Drupal ketyegett. Ezt egy hacker ki is használta, feltörte, majd az egyetemi rendszergazdák le is lőtték az oldalt. Viszont tudom, hogy van igény arra a tartalomra (ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy egyből írtak nekem többen is, hogy nem érik el a weboldalam), amit ott megosztottam, ezért úgy döntöttem, nem halogatom tovább egy teljesen saját, mindentől és mindenkitől független weboldal létrehozását.

Még sok teendő van az új oldallal, láthatjátok, hogy vannak még félkész lapok, befejezetlen cikkek. Illetve mivel sajnos nincsen meg az összes diám, még várni kell arra, hogy ezeket beszerezzem. Igen, lehettem volna körültekintőbb is, a tanulságot levontam a történtekből, az önjelölt Megmondó Kapitányok kérem kíméljenek meg :)

Nem tudom, hogy mikor tudok teljesen elkészülni az új oldallal, ezért úgy döntöttem, inkább nyilvánosra állítom. Ha valakinek kellenek a korábbi (és eddig fellelt) slide-ok, akkor hozzáférhet. Igyekszem a szabadidőmben csiszolgatni, haladni vele, de mivel sem időmilliomos, sem webes szakember nem vagyok, türelmeteket kérem :)
Öröm az ürömben, hogy mivel ezt az oldalt már teljesen magam üzemeltetem, értelemszerűen nem kell kompromisszumokat kötnöm, olyan dolgokat is megoszthatok, amelyeknek egy egyetemi oldalon nem volt helye.